• Palm Beach 1-561-540-8122 Miami 1-786-374-2385

MUUTTO AMERIKKAAN

MUUTTO AMERIKKAAN

MUUTTO AMERIKKAAN

VIHDOINKIN MAHDOLLISTA MUUTTAA FLORIDAAN PYSYVÄSTI

Meille on tullut vuosia kyselyitä, kuinka muuttaa Floridaan pysyvästi.  Se on ollut tähän asti hyvin vakeata.  On pitänyt ostaa kallis yritys tai mennä naimisiin Amerikkalaisen kanssa.

NYT KAIKKI ON TOISIN

Me olemme kehittäneet Floridan huippujuristen kanssa systeemin, jossa voitte omistaa oman kiinteistönvälitys firman Floridassa, vaikka teillä ei olisi omaa Broker lisenssiä, joka tarvitaan, että voi avata oman firman ja joka voi ottaa välittäjiä töihin ja myydä Floridan asuntoja ympäri maailmaa.

Me olemme aloittaneet myymään Floridassa Home Max Realty International franchise yrityksiä.  Tämä on myös todellinen super mahdollisuus niille paikallisille, jotka eivät jostain syystä saa omaa kiinteistönvälittäjä lisenssiä ja haluavat myydä super haluttuja Floridan asuntoja.

Voitte asua joko ulkomailla tai Floridassa ja omistaa oman Floridalaisen kiinteistövälitys firman!  Voitte palkata paikallisia välittäjiä myymään asuntoja ja tekemään teille rahaa, vaikka ette asuisi Floridassa.  Jos taas haluatte muuttaa Floridaan, niin meillä on useita yhteistyö asianajajia, jotka ovat erikoistuneet anomaan ulkolaisille esim. E-2 työ- ja oleskelupia.  E-2 viisumi ei velvoita asumaan USA:ssa yli puolta vuotta, kuten Green Card, mutta E-2 viisumilla voi asua Amerikassa niin kauan, kun yritys toimii.

MUUTTO AMERIKKAAN

SINCE 1994

MITEN KAIKKI TOIMII

Home Max Realty International ja www.asuntofloridasta ovat yli 20 vanhoja tunnettuja Brandejä Floridassa ja ympäri maailmaa.  Siksi oleskelulupiin erikoituneiden asianajajien on helppo perustella, että yritys toimii ja se voi helposti elättää sen omistajan Floridassa.  Se on juuri mitä E-2 viisumin ehdoissa halutaan.   Franchise yrityksissä on myös se hyvä puoli, että kaikki on dokumentoitu ja koko koulutusohjelma on valmiina.  Jotkut ulkolaiset ovat joskus yrittäneet avata omia yrityksiä, mutta heillä ei ole ollut tietoa, kuinka toimia USA:ssa ja mitä paikalliset ihmiset haluavat, niin kaikki on kaatunut.  Nyt voitte aloittaa heti tuottoisan liiketoiminnan ja teille annetaan tarvittavat “työkalut” käteen.

Me valmistamme teille kaikki ”avaimet käteen” periaatteella.  Kerrotte vain missä kaupingissa haluatte toimia ja meillä on hetkessä teille kaikki valmiina.  Juristimme perustaa teille yrityksen, vuokraamme toimitilan toiveidenne mukaan (Halvimmat alk. n. 1,000 dollaria kuussa), kalustamme toimitilat, teemme upeat nettisivut, joissa on valmiiksi myynnissä yli 50,000 edullista Floridan asuntoa ja annamme myös yhteyden Home Max Realty International koulutus ohjelmaan.

Jos teillä ei alussa ole omaa Broker lisenssiä (Tarvitaan, jotta voi toimia kiinteistönvälitys firmana Floridassa), niin voimme rekisteröidä teille väliaikaisen Brokerin, että firman voi laillisesti aloitta ja sinne voi palkata kiinteistönvälittäjiä.

Annamme teille myös listan, jossa on yli 50,000:en Floridan kiinteistönvälittäjän yhteystiedot!  Lista josta kaikki vain uneksivat, jotta voivat nopeasti palkata kiinteistönvälittäjiä töihin.  Näin pystytte heti tarjoamaan työtä lisenssin omaaville Floridan kiinteistönvälittäjille.  Floridassa kiinteistönvälittäjät ovat independent contractoreita ja siksi heille ei makseta kuukausipalkkaa.  He saavat komissio palkan sitä mukaan, kun myyvät asuntoja.  Kiinteistövälittäjistä ei tarvitse myöskään maksaa mitään sosiaalimaksuja, sillä he hoitavat itse kaikki maksut.  He vaan eivät voi toimia ilman firmaa ja siinä olevaa Brokeria.   Kun te omistatte oman Realty:n Floridassa, niin voitte ottaa töihin rajattoman määrän kiinteistönvälittäjiä tekemään teille rahaa.

Meillä on myös kaikki alan viimeisimmät systeemit.  Kaikki voi tehdä elektronisesti esim. iPadistä ja jopa kännykästä. Saatte myös elektronisen yhteyden kaikkiin Floridan virallisiin kiinteistökaupan dokumentteihin ja kaikki asiakkaat voivat allekirjoittaa dokumentit myös electronisesti.  Myös suuri osa mainonnasta toimii automaattisesti.

Tämä firma voi myydä asuntoja kaikkialla Floridassa ja sivullamme on tällä hetkellä myynnissä yli 50,000 edullista Floridan asuntoa.  Eli teidän ei tarvitse itse hommata edes myytäviä asuntoja, ne ovat kaikki valmiina nettisivullanne.  Voitte aloittaa heti myymään yli 50,000 Floridan asuntoa.  Se on niin valtava määrä asuntoja, että siitä yleensä aina löytyy nopeasti mieluinen asunto, tulee ostaja sitten ulkomailta tai on paikallinen.

MUUTTO AMERIKKAAN

KUINKA TUOTTOISAA ON MYYDÄ ASUNTOJA FLORIDASSA

Yleensä yksi välittäjä myy kuukaudessa 1-10 asuntoa.  Jos ne ovat keskimäärin $500,000:en arvoisia, niin palkkio on $15,000 yhdestä asunnosta ja jos yksi välittäjä myy kuukaudessa esim. 5 asuntoa, niin yksi välittäjä voi saada aikaiseksi $75,000 palkkiot kuukaudessa.  Jos tällaisia välittäjiä on esim. 10, niin palkkio kuukaudessa on $750,000!  Se on vuodessa 9 miljoonaa dollaria! Tämä on tietenkin kokonaispalkkio, joka jaetaan välittäjien kanssa ja siitä pitää myös vähentää vuokra ym kulut.

Myös tästä syystä tämän tyyppinen yritys on juuri mistä E-2 viisumi ehdoissa puhutaan.

KUN HALUATTE TEHDÄ UNELMISTA TOTTA, NIIN OTTAKAA YHTEYTTÄ!

MUUTTO AMERIKKAAN

MUUTTO AMERIKKAAN

HOME MAX REALTY INTERNATIONAL FRANCHISE E-MAIL:HOMEMAXREALTY@YAHOO.COM

PUHELIN SUOMEKSI: +1-561-540-8122 SUOMEN AIKAAN 20.00 – 24.00.

MUUTTO AMERIKKAAN

MUUTTO AMERIKKAAN

THE INFORMATION ON THIS WEBSITE IS NOT TO BE CONSIDERED LEGAL ADVICE. SUCH INFORMATION IS INTENDED TO EDUCATE MEMBERS OF THE PUBLIC GENERALLY AND IS NOT INTENDED TO PROVIDE SOLUTIONS TO INDIVIDUAL PROBLEMS. READERS ARE CAUTIONED NOT TO ATTEMPT TO SOLVE INDIVIDUAL PROBLEMS ON THE BASIS OF INFORMATION CONTAINED HEREIN AND ARE STRONGLY  ADVISED TO SEEK ADVICE FROM AN EXPERIENCED IMMIGRATION ATTORNEY REGARDING SPECIFIC CASE SITUATIONS.

Home Max Realty International myy vain asuntoja, yrityksiä ja Franchise yrityksiä.  Home Max Realty International ei vastaa mitenkään, kuinka sijoitukset Floridassa tai Franchise yritysten ostajat menestyvät.  Kuten aina, jotkut menestyvät hyvin ja jotkut huonommin.  Kaikki oleskelulupa- ja muut oikeudelliset asiat hoitavat niihin erikoistuneet asianajajat.  Meillä ei ole lisenssiä antaa oikeudellisia neuvoja.  Copyright 2016 © Home Max Realty International.

MUUTTO AMERIKKAAN E-2 INFO:

Lisätietoja U.S. Department of Staten konsuliasioiden yksikön nettisuvulta:

YHDYSVALTAIN VIISUMIN ANOMINEN

Yleiskatsaus kuinka anoa E-2 viisumi

Yleistä koskien E-1/E-2 viisumiin oikeuttavan sopimusmaan kansalaisia.

Kaupankäyntiviisumi (E-1) ja sijoittajaviisumi (E-2) on tarkoitettu Yhdysvaltojen kanssa kauppa- ja merenkulkusopimuksen solmineiden maiden kansalaisille.

Suomi on yksi näistä sopimusmaista. Katso sopimusmaiden luettelo tästä.

Täyttääkseen kaupankäyntiviisumi (E-1) ja sijoittajaviisumi (E-2) vaatimukset.

 

E-2 viisumin hakijan matkan tarkoituksena on  kehittää ja johtaa yritystä, johon viisumin anoja on sijoittanut pääomaa.

E-1 ja E-2 anojien puolisot ja alle 21 vuotiaat naimattomat lapset voivat saada perheenjäsen viisumit matkustaakseen joko samanaikaisesti tai seuratakseen pääanojaa myöhemmin Yhdysvaltoihin.

Perheenjäsenten ei tarvitse olla saman maan kansalaisia kuin pääanoja voidakseen anoa perheenjäsen E- viisumia.

E-1 ja E-2 viisumin haltijat ja heidän perheenjäsenensä voivat asua Yhdysvalloissa sen ajan, minkä Department of Homeland Security (DHS) on heille myöntänyt.

E-2 viisumit ovat vierailijaviisumeita, jotka oikeuttavat Yhdysvalloissa asumiseen vain niin kauan kun viisumin myöntämisehdot ovat voimassa.

Perheenjäsenet eivät ole oikeutettuja työntekoon Yhdysvalloissa ilman erillistä lupaa, jonka on myöntänyt Department of Homeland Security (DHS) – U.S. Citizenship and Immigration Services (USCIS). Erillistä työlupaa perheenjäsenet voivat anoa saavuttuaan Yhdysvaltoihin.

Sijoittajaviisumin E-2 vaatimukset

  • Sijoittajan, joka voi olla joko fyysinen henkilö tai oikeushenkilö, on oltava sopimusmaan kansalainen.  Jos sijoittajana on yritys,  on vähintään 50 % yrityksen omistajista oltava sopimusmaan kansalaisia.
  • Sijoituksen on oltava riitävä ja varojen on oltava “peruuttamattomasti” sijoitettuja.  Sijoituksen täytyy olla riittävä varmistamaan yrityksen menestyksekäs toiminta.
  • Sijoituksen on oltava todellinen toimiva yritys. Keinottelusijoitukset tai yritykset, jotka ei ole aktiivisessa toiminnassa, eivät täytä vaatimuksia. Sitomattomien varojen säilytys pankkitilillä tai pelkkä rakentamattoman maa-alueen omistusoikeus  ei voida katsoa olevan sijoitus.
  • Sijoitus ei voi olla marginaalinen. Yhdysvaltain Department of Staten Foreign Affairs Manual  kohdan 9 FAM 41.51 mukaan,  sijoituksen on tuotettava enemmän tuloa kuin mitä sijoittaja ja hänen perheensä tarvitsevat elämiseen.
  • Sijoittajalla on oltava hallinto-oikeus sijoitukseen ja sijoituksen on oltava taloudellisesti riskialtis. Jos varat eivät ole kokonaan tai osittain menetettäviä markkinatilanteen heikentyessä, sijoitus ei täytä Immigration and Nationality Act (INA) 101(a)(15)(E) and in 9 Foreign Affairs Manual (FAM) 41.51 määritelmää sijoituksesta. Sijoitusyrityksen omaisuudella taatut lainat eivät täytä vaatimuksia.
  • Sijoittajan on tultava Yhdysvaltoihin kehittämään ja johtamaan yritystä. Jos hakija ei ole pääsijoittaja, hänen on toimittava esimies-, johto- tai asiantuntijatehtävissä. Ilman pätevyyttä tai ammattitaitoa olevat hakijat eivät täytä vaatimuksia. Huomatkaa, että yksityiskohtaista selvitystä hakijan erityisosaamisen tarpeesta yrityksen Yhdysvaltain operaatiolle tai  perusteita hakijan kokemuksesta esimies- tai johtotehtäviin,  saatetaan vaatia.

Usein kysyttyä E-1- ja E-2-viisumeista

K: Täytyykö kauppayrityksen olla olemassa ja/tai sijoituksen olla tehty ennen kuin viisumi voidaan myöntää?

V: Kaupankäynnin täytyy olla jo käynnissä viisumia anottaessa. Sijoitukset puolestaan voivat olla alustavia, kunhan varat on sidottu peruuttamattomasti sijoitukseen ja odotetaan vain viisumin myöntämistä. Sijoitusvarat voivat olla peräisin mistä tahansa maasta (myös Yhdysvalloista), kunhan ne ovat sijoittajahakijan hallinnassa.

 

K: Kuinka pitkään kaupankäynti- tai sijoittajaviisumilla voi oleskella Yhdysvalloissa?

V: E-viisumi on yleensä voimassa 24 kuukautta kaupankäyntiä ja vaatimukset täyttäviä työntekijöitä varten, mutta se voi olla voimassa 48 kuukautta pääsijoittajaa ja hänen perhettään varten. Kun E-viisumin haltija saapuu ensimmäisen kerran maahan, siirtolaisuusviranomaiset yleensä myöntävät luvan enintään kahden vuoden oleskeluun Yhdysvalloissa. Tätä aikaa voidaan tavallisesti pidentää, kunhan E-viisumin haltija ja hänen perheensä täyttävät edelleen viisumin vaatimukset.


Free Skype Call to Home Max Realty International

Pages

LOCAL EXPERTS - GLOBAL CLIENTS

FinlandRussiaSpainSwedish